Om SIFF Connect

Din digitale rådgiver

Ansigtet bag SIFF Connect

Mit navn er Monika Jørgensen og jeg ejer Siff Connect. Jeg er en erfaren digital rådgiver og kender betydning af at connecte og skabe forbindelser. Et af mine fokusområder er at skabe forbindelse mellem dig og din målgruppe; dig og den digitale verden.

Mit speciale og talent er, at jeg forbinder dig til den digitale verden på en overskuelig måde

Samtidig opnår du forbindelse til mit netværk af knalddygtige eksperter, så jeg leder dig trygt og sikkert igennem med dygtige og erfarne mennesker.

Skills

W

Digital rådgivning / kundskab 10 år

W

Konceptudvikling & iværksætteri 7 år

W

Kommunikation & mentoring 6 år

W

Design & Branding 6 år

W

Online marketing specialist 8 år

SIFF CONNECT – KERNEOMRÅDER TIL EFFEKTIV OG DIGITAL MARKEDSFØRING

Mit kerneområde er dialog og sparring og jeg har stor erfaring som kunderådgiver og er uddannet mentor. Netop denne kombination sætter mig istand til i praksis at omsætte dine ideer, tanker, ønsker og talenter til effektiv og værdifuld digital markedsføring.

JEG SKABER DE BEDSTE VILKÅR UD FRA POTENTIALET I VIRKSOMHEDEN OG POTENTIALET I DIG.

I samarbejde afdækkes dine styrker og måden du kan digitalisere dem på. Det giver viden, erfaring og grundlag for, at du nemmere kan udtrykke dig selv senere, på fx sociale medier, hjemmeside, workshops m.m.

I PRAKSIS ER JEG DIN SPECIALIST, DIN MENTOR OG PÅ NOGLE OMRÅDER DIN PERSONLIGE ASSISTENT, NÅR DET GÆLDER DIGITAL RÅDGIVNING.

Jeg vægter kommunikation meget højt. Jeg vil italesætte / forklare på måder, der gør opgaven forståelig uanset sværhedsgrad eller teknik. Jeg har talent for at læse mellem linjerne, hvad du måtte mangle og kan her tilføre mulighed for vækst.

Specifikke programmer

Wordpress

Simplero

Shopify

WooCommerce

Meta ads manager

Google Analytics

Search Console

Diverse Seo Tools

Photoshop

Illustrator

Canva

Kinemaster 5

Kontakt mig

– hellere nu end senere

Det kan være fordi du sidder fast. Det kan være fordi du har brug for sparring og svar på spørgsmål. Du kan have brug for at jeg tager over. Du kan have brug for viden til at forstå sammenhænge eller du har brug for at lære at ”tingene” selv. Sammen vil vi finde en løsning – der tilgodeser dig og dine behov.